En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulaması - Mobil - Webte İndir
MobilTeknoloji

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulaması – Mobil

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımızı kolaylaştıran onlarca farklı uygulama geliştirilmektedir. Bunun yanında teknolojinin en güzel yönlerinden de bol bir şekilde yararlanabilmekteyiz. Son zamanların popüler konularından birisi de fotoğraf canlandırma ile alakalı geliştirilen uygulamalardır. Bildiğiniz hepimizin geçmişe dair fotoğrafları yer almaktadır. Bu eski fotoğrafları canlandırmak isterseniz doğru yazıyı okuyorsunuz diyebilirim.

Genel olarak hayatını kaybetmiş olan kişilerin fotoğrafları canlandırılmaktadır. Bu durum da tabi ki insanlar geçmişe gidiyor ve özlemlerini bir nebze de olsa azaltmış olmaktadır. Bu yazımızda sizlerle birlikte MyHeritage: Aile Ağacı & DNA uygulamasından bahsetmek istiyorum. Bu uygulama ile birlikte sizlerde kolaylıkla resimlerinizi canlandırabilmektesiniz. Android ve İos platformunda yer alan uygulamamız, her geçen gün büyüyen bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama, en iyi fotoğraf canlandırma uygulaması diyebileceğimiz bir yapıya sahiptir.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan konu başlığımıza geçiş yapabiliriz. Bu sayede bizleri ne tür bir uygulamanın beklediğine göz atmış olabiliriz. Ayrıca aşağıda yer alan link üzerinden uygulamayı kolayca indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fotoğraf Canlandırma Uygulaması Nedir?

Hepimizin yakınlarında vefat etmiş olan aile bireylerimiz yada arkadaşlarımız yer almaktadır. Bazen birçok kişi ile çok az fotoğraf yada videomuz bulunabiliyor. İnsanlar fotoğraf canlandırma uygulaması ile birlikte, resmi bulunan kişileri video şeklinde canlandırarak izleyebilmektedir. Teknolojinin insan hayatına katmış olduğu özel bir uygulama diyebilirim. Genel olarak yukarıda da bahsettiğim gibi vefat eden kişilerin fotoğraflarında daha fazla kullanılmaktadır.

Peki en iyi fotoğraf canlandırma uygulaması hangisidir? Dilerseniz kısaca bu sorunun cevabına bir göz atalım.

En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulaması - Mobil
En İyi Fotoğraf Canlandırma Uygulaması – Mobil

MyHeritage: Aile Ağacı & DNA

Android ve ios platformunda kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi MyHeritage: Aile Ağacı & DNA yazılımıdır. 10 milyondan fazla indirilme sayısına sahip olan bu uygulama, işini en iyi yapan yazılımlardan birisidir. Soy bilimi sitesi olan MyHeritage tarafından geliştirilen bu uygulama, her geçen gün daha büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olmaktadır.

Uygulama ile birlikte fotoğraflarınız gerçekçi bir şekilde canlanmaktadır. Gözleri, dudakları ve kaşları sanki gerçekten hareket ediyormuş gibi canlandırılıyor ve sizlere sunulmaktadır. Sizlere düşen görev ise videoyu izlemek ve hasret gidermektir. Ses ile alakalı bir durum gerekmeyen bu uygulama, sadece fotoğrafı yüklemeniz ile birlikte yeterli olacaktır. MyHeritage: Aile Ağacı & DNA ile birlikte aile ağacınızı görüntüleyip kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Kolaylıkla etkinliklerinizi, kişileri ve ilişkilerinizi ekleyebilirsiniz.

Aile fotoğraflarınızı yakalayıp paylaşabileceğiniz bu uygulamada, milyonlarca farklı küresel tarihi kayıtlar yer almaktadır. Tabi ki uygulamanın en dikkat çeken yanı fotoğraf canlandırma bölümü oluyor. Bu alana fotoğrafınızı yüklüyor ve sonrasında ince ayarlar ile birlikte fotoğrafın canlanmasın bekliyorsunuz. Son derece basit bir kullanıma ve modern bir arayüzüne sahiptir. Marketin en popüler uygulaması arasında yer almakla birlikte, her geçen gün daha büyük bir kullanıcı kitlesine de ulaşmaktadır.

Uygulama içerisinde ayriyeten DeepStory isimli bir alan bulunmaktadır. Buradan aile fotoğraflarınızı detaylı olarak ekleyebiliyoruz. Sonrasında ise aile fotoğraflarımız konuşarak canlandırılmaktadır. Atalarımızın yaşam hikayelerine kadar uzanacak olan bu seride, harika biyografi oluşturabilir ve insanlarla paylaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey ise fotoğrafı yüklemek ve sonrasında canlanmasını beklemektir.

Bu yazımızda sizlerle birlikte en iyi fotoğraf canlandırma uygulaması başlığı altında bilgilendirme yapmaktayım. Umarım sizler için faydalı ve bilgi içeren bir makale türü olmuştur. Sizlerde aşağıda yer alan yorum kısmına konu ile alakalı görüşlerinizi yazarak bizlerle paylaşımda bulunabilirsiniz.

Ayrıca bu içerikler de dikkatinizi çekebilir:

Enes Sivri

olmasada olurmuş atmasana ziyaaa

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı