Trendyol Entegrasyonu ile Elde Edeceğiniz 7 Ayrıcalık - Webte İndir
Genel

Trendyol Entegrasyonu ile Elde Edeceğiniz 7 Ayrıcalık

Günümüzde alışveriş için en çok tercih edilen platformlardan biri olan Trendyol küçük ve orta ölçekli işletmeler için oldukça avantajlıdır. Yapacağınız Trendyol entegrasyonu ile başarınıza başarı katmanız mümkündür. Firmaların farklı alanlarda kazanç sağlamalarında etkili olan bu entegrasyon ürünler için satış, listeleme, güncelleme, mesajlaşma gibi aşamaları daha kolay hale getirir. Eksiksiz olarak yapacağınız entegreyle elde edeceğiniz faydalardan bazıları şu şekildedir:

Kolay Ürün Yönetimi

Mağazalar arası eşleşme ile ürünlerinizi kolayca Trendyol platformuna aktarabilirsiniz. Aynı zamanda tedarikçi ya da ürün bazlı kişiselleştirmelerin yapılabilmesi süreci kolaylaştıracaktır. Tüm ürün yükleme süreçlerinizi de tek bir panel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı ve Kolay Sipariş

Trendyol üzerinden gelen siparişler tedarikçi, ürün, müşteri gibi kıstaslara göre filtrelenebilir. Tedarikçi filtrelemeleri ile aynı tedarikçiden gelen ürünler için özel teslimat yapılabilir. Siparişleri kolaylaştırmak adına Trendyol aracılığıyla gelen kargo kodu otomatik şekilde faturada barkodlu olarak yazılabilir.

Kâr Marjı Kontrolü

Firmalar için en önemli noktalar arasında kâr zarar takibi yer alır. Yapacağınız Trendyol entegrasyonu ile bu takip daha kolay olacaktır. Kategori, fiyat aralığı, marka filtreleme gibi özellikler ile kâr marjınızı istediğiniz zaman değiştirme imkanınız olacaktır.

Trendyol Entegrasyonu ile Elde Edeceğiniz 7 Ayrıcalık
Trendyol Entegrasyonu ile Elde Edeceğiniz 7 Ayrıcalık

Tek Tıkla Birçok İşlem

Tek tıkla kargo etiketi oluşturmak ve fatura çıktısı almak entegrasyon sonrasında elde edeceğiniz en önemli avantajlardan bazılarıdır. Tüm siparişlerinizi tek ekrandan yönetebileceğiniz bu sistem ürünlerinizi mağazada otomatik olarak listelemenizi sağlayacaktır.

Rakip Analizi

Sizinle aynı ürünleri satan çok sayıda satıcıyı bir arada görmek için Trendyol yönetim panelini kullanabilirsiniz. Yapacağınız güncellemeler ile rakiplerinize göre fiyat konusunda daha avantajlı olabilirsiniz. Bu amaçla kullanacağınız otomatik fatura sistemi sizi rakiplerinizden bir adım ileriye götürecektir. Bütün satışlarınız e-ticaret sitenizde bulunan panelinize otomatik olarak düşecektir.

Hazır Müşteri Portföyü

Trendyol entegrasyonu sayesinde platformun elde ettiği 2 milyar sayfa görüntülenmesi ve milyonlarca ziyaretçi birleşecek, sonuç olarak etkileşim artacaktır. Bu sayede online mağazanızın ne kadar talep gördüğü ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünlerinizi geniş kitlelere duyurmak ve ulaştırmak ya da marka bilinirliğinizi artırmak için entegrasyon etkili bir yöntem olacaktır.

Tasarruf Sağlar

En çok tercih edilen e-ticaret platformu olması nedeniyle Trendyol entegrasyon ile hem iş yükünden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz. Kobisi ile yapacağınız entegrasyonda süreç daha profesyonel şekilde yönetildiğinden verimliliğiniz her aşamada yüksek olacak, aynı zamanda beklentileriniz en iyi şekilde karşılanacaktır.

Enes Sivri

olmasada olurmuş atmasana ziyaaa

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı